Tillbaka från andra sidan
Julie Chimes
Forum (1997)
In Collection
#3757
0*
Andlig & Personlig Utveckling
Hardcover 9789137108391
Sweden  Swedish
Julie är en ung engelsk kvinna i karriären som arbear med reklam och marknadsföring. Hennes man är läkare och de lever tillsammans med sina två katter i ett litet hus.

En förmiddag i mars får Julie besök av en av sin mans patienter ... Det slutar med katastrof. Helt oprovocerat utsätts Julie för ett grovt knivöverfall i sitt eget hem. Hon blir mycket svårt skadad och hennes liv hänger på en skör tråd.

Julie överlever - mot alla odds. Här berättar hon själv om sin intensiva nära döden-upplevelse, om den inre röst som gav henne ny styrka och om den svåra vägen tillbaka till livet - ett liv som kom att förändras i grunden ...

"Detta är en självupplevd historia ... Aldrig hade jag väl trott att jag skulle stå öga mot öga med en schizofren kvinna med förföljelsemani som ville frälsa världen och därför stack en trettiofem centimeter lång förskärare i bröstet på mig. Jag var inte alls förberedd på detta. Att bli "mördad" var inte som jag trodde. Det ansågs som rena miraklet att jag överlevde detta grymma vansinnesdåd och ännu märkligare att jag mindes allt som hände under själva mrodförsöket."
- Julie Chimes

Credits
Translator Lena Torndahl
Product Details
Extras Dust Jacket
No. of Pages 249
Height x Width 230 x 160  mm
Original Title A Stranger in Paradise
Original Country Great Britain
Original Language English
Original Publication Year 1995
Personal Details
Read It Yes (2012)
Store Antikvariat
Purchase Price 90.00 kr
Purchase Date 2012-11-19
Tags #2012#
User Defined
User Text 1 88