Din drömguide
Sylvia Browne
Richters (2004)
In Collection
#3615
10*
Drömmar & Drömtolkning
Hardcover 9789177150282
Sweden  Swedish
Lär dig förstå dina drömmar!

I boken "Livet på andra sidan" guidar Sylvia Browne oss på en "rundtur" i livet efter detta. Nu ledsagar hon oss på en upplysande "resa" i våra drömmars värld. Detta är en rik källa för alla som någon gång har önskat att de förstod sina drömmar bättre.

I "Din drömguide" öppnar Sylvia Browne ett fönster in i själen och en port till andra sidan. Sylvia illustrerar sina upptäckter med de inspirerande berättelser från verkligheten som är utmärkande för hennes böcker. Samtidigt visar hon hur våra drömmar påverkar allt från våra minnen till vår hälsa, vårt välbefinnande och våra relationer. Vi kan åstadkomma positiva förändringar genom att ta fasta på de budskap som våra drömmar ger oss. Och vi kan återknyta kontakten med våra kära bortgångna genom det särskilda medvetandetillståndet i drömmarna.

Sylvia Browne belyser vägen mellan vårt medvetna och vårt omedvetna, och visar varför våra drömmar är en av de viktigaste och mest missförstådda ingångarna vi har till andra sidan. Från återkommande drömmar till dagdrömmar, från tröstande drömmar till drömmar som tvingar oss att se det vi fruktar allra mest i ögonen.

Sylvia Browne är författaren som toppat New York Times bästsäljarlista med sina böcker, "Mellan två världar", "Livet på andra sidan" och "Livsredskap". Hon har arbetat som medium i nästan femtio år och framträder regelbundet i tv-programmet The Montel Williams Show. Hon har framträtt i Larry King Live, Good Morning America, CNN och Entertainment Tonight.

"Sylvia är en mästare i att förmedla den sanning som finns i den fjärde dimensionen."
- Caroline Myss - författare till "Andens anatomi" och "Heliga kontrakt"

Credits
Translator Anita Sandberg
Product Details
Extras Dust Jacket
No. of Pages 300
Height x Width 235 x 160  mm
Original Title Sylvia Browne's Book of Dreams
Original Country USA
Original Language English
Original Publication Year 2002
Personal Details
Read It Yes (2012)
Store Myrorna
Purchase Price 30.00 kr
Purchase Date 2012-07-24
Tags #2012#
User Defined
User Text 1 45