Kraften är din - Berättelser och övningar som inspirerar dig att släppa loss din inre kraft
Rosemary Altea
Richters (2004)
In Collection
#3612
0*
Andlig & Personlig Utveckling
Mediumskap
Hardcover 9789177110224
Sweden  Swedish
Längtar du efter att kommunicera med dina nära och kära i andevärlden? Kraften är din - du föddes med den!

Vi kommer alla till den här världen utrustade med häpnadsväckande gåvor. Intuitionens kraft - förmågan att förnimma den osynliga världen omkring oss och kraften att skapa energi och använda den för att ge oss själva och andra healing.

Olyckligtvis förblir dessa gåvor ofta outvecklade eller blockeras av mänskliga känslor eller upplevelser under barndomen. Ibland behövs en klok lärare för att skingra dunklet.

Under många år har Rosemary Altea varit den läraren. Hon har väglett tusentals elever i deras strävan att utrusta sig med kraften. "Kraften är din" är ett banbrytande verk av självhjälp sammansatt av enkla, effektiva och väl beprövade övningar. Vi lär oss att frigöra stress och finna frid, att finna energin och bygga upp den, att utveckla vårt sätt att visualisera, att förbättra vår attityd, att finna njutning i våra sinnen och att nå samklang med vårt sjätte sinne.

Invävt i denna självhjälpsbok finns mirakulösa historier om andevärlden. "Kraften är din" belyser sanningen om tankens makt och hur den påverkar vårt eget och andras välbefinnande. Och vi får den klokaste lektionen av alla: Innan vi kan kommunicera med de osynliga krafterna omkring oss, måste vi först lära oss att kommunicera med oss själva.

Credits
Translator Birgitta Karlström
Product Details
No. of Pages 312
Height x Width 235 x 160  mm
Original Title You Own the Power
Original Country Great Britain
Original Language English
Original Publication Year 2001
Personal Details
Read It Yes (2012)
Store Myrorna
Purchase Price 30.00 kr
Purchase Date 2012-07-23
Tags #2012#
User Defined
User Text 1 27