Själstecken - Handbok till ditt andliga öde
Rosemary Altea
Damm (2005)
In Collection
#3588
0*
Andlig & Personlig Utveckling
Mediumskap
Hardcover 9789177158455
Sweden  Swedish
Vilket är ditt själstecken?

Rosemary Alteas arbete som andligt medium och healer har berört miljontals människor. Hon har medverkat i Oprah och Larry King Live! och blivit omskriven i People, Vanity Fair och The New York Times. Nu använder hon sin intima kännedom om den mänskliga själen som utgångspunkt för ett kraftfullt nytt sätt att se på relationer.

Räkna ut vilket elements kraft - Eld, Jord, Luft, Vatten eller Svavel - som driver dig och dina nära och kära, lär dig hur energiflödet bestämmer ditt specifika själstecken och använd den kunskapen till att hitta din idealistiska själsfrände, hjälpare som passar dig och ett mer fokuserat, mer balanserat du.

I "Själstecken" avslöjar Rosemary grundläggande sanningar om våra själar - hur de har uppstått, vart de tar vägen när vi dör och, viktigast för vår framgång på det personliga och yrkesmässiga planet, hur de samverkar med andra själar under vår vistelse på det här jordeplanet.

Under Rosemarys inspirerande vägledning beger du dig ut på en fascinerande resa av självupptäckt på vägen mot att förutse ditt eget unika andliga öde.

Credits
Translator Birgitta Karlström
Product Details
Extras Dust Jacket
No. of Pages 278
Height x Width 230 x 160  mm
Original Title Soul Signs
Original Publisher Rodale Inc.
Original Country USA
Original Language English
Original Publication Year 2004
Personal Details
Read It Yes (2012)
Store Myrorna
Purchase Price 35.00 kr
Purchase Date 2012-06-27
Tags #2012#
User Defined
User Text 1 29